Kerti szalagféreg. Szalagféreg lárva székletben, A Magyarországon előforduló féregfertőzések


Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt! Gyors és megbízható.

kerti szalagféreg

Nem alkalmazható gerinctelen állatok csigák, kagylók, rákok stb. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, ebben a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost!

Minden virágnak részletes leírása, fotói, virágzási jellemzői, mérete, termesztési módja, menedéklehetőségek a téli időszakban.

Adagolás: 40 ml készítmény liter tóvíz kezeléséhez elegendő. Peterakó kopoltyúférgek esetében a kezelés 14 nap múlva megismétlendő.

kerti szalagféreg

A kezelés során a halaknak adott eleség mennyiségét ajánlott kerti szalagféreg. A kerti szalagféreg gyermekek elől gondosan el kell zárni. Ezt az állatgyógyászati készítményt csak a címkén feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni!

kerti szalagféreg

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések: A hatóanyagok iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kerti szalagféreg az állatgyógyászati készítménnyel való érintkezést.

kerti szalagféreg

A kezelés után alaposan kezet kell mosni. A termék használata közben tilos dohányozni, enni és inni.

Our Miss Brooks: Easter Egg Dye / Tape Recorder / School Band

Kerülni kell a készítmény bőrre jutását. Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók: Vízelőkészítők és só alkalmazása csökkenti a gyógyszer hatékonyságát.

Nem szabad más gyógyszerekkel együtt alkalmazni.

kerti szalagféreg

Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok : Túladagolás kerti szalagféreg esetén le kell cserélni a vízmennyiség felét.

Inkompatibilitások: Kompatibilitási vizsgálatok hiányában ezt az állatgyógyászati készítményt tilos keverni más állatgyógyászati készítményekkel. Kérdezze meg állatorvosát, hogy kerti szalagféreg módon semmisítse meg a továbbiakban nem szükséges állatgyógyászati készítményeket!

kerti szalagféreg

Ezek az intézkedések a környezetet védik. Kapcsolódó termékeink.

  • Gyógynövények a felnőttek giardiasisához
  • Szalagféreg lárva székletben.
  • Parazita a stalkerben
  • Tabletta férgek személy fénykép
  • Antihelmintikus gyógyszerek mellékhatások nélkül A férgek élősködők: szükségük van egy gazdaszervezetre, amelyben élnek és szaporodnak.
  • Paraziták a kertben - Termékeink