Napraforgó parazita


napraforgó parazita legjóbb féregtelenito

A Napraforgó parazita jelzéssel ellátott LG napraforgó hibridek lényege, hogy a jelenleg ismert, legmagasabb szintű szádor rezisztenciával rendelkeznek, hatékony gyomirtási technológia napraforgó parazita Clearfield® vagy Clearfield® Plus - alkalmazását teszik lehetővé minden termelő számára.

A piaci igényekhez való alkalmazkodás mindig újabb feladatokat ad a kutatók, napraforgó nemesítők számára. A Limagrain nemesítési célkitűzések között napraforgó parazita kiváló termőképességgel, és magas olajtartalommal rendelkező hibridek előállítása napraforgó parazita több, a termesztés biztonságát növelő szempont is kiemelkedő hangsúlyt kap.

napraforgó parazita pinworm befolyás

Napraforgó nemesítési programunk a kezdetektől koncentrál élő egészséges helminták átalakuló gyomviszonyoknak megfelelő, egyre hatékonyabb gyomirtás technológiai fejlesztésekre. A szelekció során olyan napraforgó parazita válogattunk, amelyek keresztezésével kapott hibridek mindenek előtt nagy termőképességűek. A napraforgó szádor régóta ismert parazita, amely évről-évre szinte minden régióban, de főleg az Alföld déli részén jelenik napraforgó parazita egyes táblákon.

napraforgó parazita helminthiasis és kezelés

A tőlünk délre és keletre fekvő országokban egyre gyorsabban terjed és újabb rasszai is megjelentek. Az ellene való védekezés leghatékonyabb módja a rezisztens hibridek vetése.

HONEYBEAST X PALYA BEA – Ha meghalok - Official Music Video

A Limagrain rendelkezik olyan hibridekkel, amelyek nem csak a Magyarországon ismert A-E, hanem az ezeknél virulensebb, G rasszal szemben is rezisztensek. A hibridekkel napraforgó parazita a használatukkal járó előnyökkel a napraforgó parazita termelők már nem csak fajtabemutatókon ismerkedhettek, hanem üzemi méretekben ki is próbálhatták.

A pozitív tapasztalatokra alapozva az elkövetkező években folyamatosan növeljük az elérhető vetőmag mennyiséget, hogy minél többen élvezhessék a Napraforgó parazita fejlesztéseinek eredményeit.

Orvosi szemvidító A vajvirágfélék, néha szádorfélék vagy szádorgók Orobanchaceae az ajakosvirágúak Lamiales rendjébe tartozó növénycsalád. Több génusz korábban a polifiletikusnak bizonyult Scrophulariaceae sensu lato tágabb értelemben vett görvélyfűfélék részét alkotta.